Business Development Manager – Cloud Løsninger til rejsebranchen

Har du solid erfaring fra Software branchen (gerne cloudløsninger) og brænder du for salg og forretningsudvikling? Har du stærke kommunikative evner og formår du at skabe resultater? Så er jobbet her måske noget for dig.


Jobbet:

Med reference til virksomhedens kommercielle direktør bliver du ansvarlig for BtB salg til kunder som er mindre og mellemstore rejsebureauer – primært i Europa. Du bliver ansvarlig for salg til nye kundeemner i Skandinavien og Vesteuropa og vil i samarbejde med dine kolleger skulle indfri virksomhedens salgs mål. Du vil få et tæt samarbejde med virksomhedens øvrige afdelinger, som bl.a. består af produktspecialister, supportteam, softwareudvikling og IT-operations.


Jobbet indebærer kvalificering af kunder, mødebookning og kundebesøg (online møder og fysiske møder) med en løsningsorienteret salgsproces, der har en cyklus på 6 – 24 måneder. Salgsprocessen vil typisk indebære flere møder og flere beslutningstagere på C-niveau.
Du skal analysere kundens forretning, deres mål, problemer/udfordringer og muligheder og rådgive om hvordan ProCon Solutions løsninger vil optimere kundens virksomhed.

Du skal analysere, planlægge, sælge løsningerne og følge op. Der skal laves præsentationer, tilbud, evt. testløsninger, forhandling mv. som i en almindelig løsningsorienteret salgsproces. 

Implementering og undervisning foretages af leveranceteam.


Rejsedage: 20-30 dage årligt, primært i Europa.


Lidt om dig:

  • Minimum 5 års erfaring med salg af it-konsulentydelser og/eller løsningssalg
  • Du skal have en vis teknisk indsigt, for at kunne give kunderne den rigtige hjælp.
  • Du er forretningsorienteret, arbejder selvstændigt og struktureret og får energi af at gøre en forskel for kunderne.
  • Du er vandt til et internationalt miljø og har formentlig solgt løsninger i flere lande i Europa og Skandinavien.
  • Din udprægede forretningsforståelse gør, at du via dialog nemt får overblik over kundens aktuelle situation, med indsigt og forståelse for kundernes individuelle behov.
  • Du er både i traditionel forstand hunter og samtidig den tillidsskabende sælgertype/rådgiver som naturligt går i front og giver kunden tryghed, da du ved hvad der tjener dem bedst.

Som person er du selvstændig, initiativrig og målrettet, samtidig med at du er en god team-player. Du er ambitiøs, visionær og strategisk og har gerne ambitioner om på sigt at få mere ansvar.

Du er en god kollega – ansvarsbevidst, pålidelig og resultatorienteret og ikke bange for at bede om hjælp, hvis der er noget, du ikke selv kan løse. Du har forhåbentlig også humor og let til smil og grin.

Du tilbydes

En spændende stilling i en mindre, solid og velfungerende softwarevirksomhed indenfor rejsebranchen. Mulighed for at sætte dit præg på tingene. Udviklingsmuligheder fagligt og personligt; og for dig med større ambitioner, at avancere på sigt og få større ansvar ifm. vækst.

En stærk kultur med en ”vi siger hvad vi mener” ånd, frihed under ansvar, seriøse, professionelle, søde og sjove kollegaer med en stærk teamspirit. Attraktiv lønpakke, samt bonus, pensionsordning, sundhedsordning m.m.

Start: snarest, men vi venter på den rette.

Om virksomheden:

Procon Solution A/S er en af Europas førende softwarevirksomheder indenfor travel technology segmentet. Vi hjælper rejsebureauer med at styre og optimere deres Back Office Operation. Med 40 års erfaring og kompetence på området arbejder vi målrettet med at levere fremtidssikrede, fleksible og brugervenlige løsninger.

Vi er i fuld gang med at etablere en førende position som cloud leverandør på baggrund af Oracle Cloud og MS Azure og i dag har ProCon Solution mere end 4000 daglige brugere, spredt over 250 lokationer i 25 lande.

ProCon Solution beskæftiger 18 medarbejdere i Glostrup og har repræsentation i Sydafrika og et udviklingsselskab i Indien.

Vil du være en del af teamet hos ProCon Solution?

Send din ansøgning og CV per mail til Monica Schultz på mail: monica@stafffinder.dk.  

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Monica på tlf.: 22400531