Business Development Manager
søges til
Procon Solution A/S

Business Development Manager –
Cloud Løsninger til rejsebranchen

Procon Solution A/S er en af Europas førende softwarevirksomheder indenfor travel technology segmentet. Vi hjælper rejsebureauer med at styre og optimere deres back office operation. Med 40 års erfaring og kompetence indenfor området, arbejder vi målrettet med at levere fremtidssikrede, fleksible og brugervenlige løsninger.

Vi er i fuld gang med at etablere en førende position som cloud leverandør på baggrund af Oracle Cloud og MS Azure og i dag har ProCon Solution mere end 4000 daglige brugere, spredt over 250 lokationer i 25 lande.

ProCon Solution beskæftiger 18 medarbejdere i Glostrup og har repræsentation i Sydafrika og et udviklingsselskab i Indien.

Da vi vækster, søger vi nu en Business Development Manager med stærke kommunikative evner, som formår dels at have ansvar for de eksisterende kunder, men også at opsøge nye kundeemner. Jobbet kræver at du har erfaring fra Software branchen (gerne med cloudløsninger) og stor lyst til at få ansvaret for at servicere og videreudvikle Procon Solutions kunde segment. 


Jobbet:

Du bliver ansvarlig for en del af virksomhedens eksisterende kunder, samt nye spændende kundeemner i hele Skandinavien og Vesteuropa, som du får til opgave at opdyrke. Kunderne er mindre og mellemstore rejsebureauer.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med virksomhedens Salgsdirektør, produktspecialister, supportteam, softwareudvikling og IT-operations.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Servicering af nuværende kunder i samarbejde med Salgsdirektøren, kvalificering af nye kunder, mødebookning og kundebesøg (online møder og fysiske møder) med en løsningsorienteret salgsproces, der har en cyklus på 6 – 24 måneder. Salgsprocessen vil typisk indebære flere møder og flere beslutningstagere på C-niveau.

 • Du skal analysere kundens forretning, deres mål, problemer/udfordringer og muligheder og rådgive om hvordan ProCon Solutions løsninger vil optimere kundens virksomhed.
 • Du skal analysere, planlægge, sælge løsningerne og følge op. Der skal laves præsentationer, tilbud, evt. testløsninger, forhandling mv. som i en almindelig løsningsorienteret salgsproces. 

Selve softwareimplementeringen samt bruger undervisning foretages af leveranceteamet.


Rejsedage: 20-30 dage årligt, primært i Europa.


Dig:

Vi forestiller os at du har en baggrund med mindst 3 års erfaring med løsningssalg f.eks. i en delt hunter/farmer rolle indenfor softwarebranchen/ cloudløsninger, hvor du nu gerne vil over i en mere forretningsorienteret rolle, som kan give dig et spændende karriereboost. Vi har i den forbindelse stor tillid til dine evner og hjælper dig til at udvikle dig både fagligt og personligt til virkelig at gøre karriere.

 • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund
 • Du er ambitiøs, er inspirator og har nemt ved at skabe tillid.
 • Du har gode evner til at skabe, vedligeholde og opdyrke langvarige kunderelationer.
 • Du har tålmodighed til lange salgsprocesser der kræver en målrettet indsats.
 • Du får energi af at gøre en forskel for kunderne, og har lysten og evnen til at opdyrke nye potentielle kundeemner og bidrage til at nå salgsteamets definerede mål.
 • Du er vandt til et internationalt miljø, hvor forretningssproget er engelsk og har formentlig solgt løsninger i flere lande i Europa og Skandinavien allerede.
 • Din udprægede forretningsforståelse gør, at du via dialog nemt får overblik over kundens aktuelle situation, med indsigt og forståelse for kundernes individuelle behov.
 • Du har en vis teknisk forståelse og indsigt, for at kunne give kunderne den rigtige hjælp.
 • Du arbejder struktureret og målrettet og er samtidig en god team-player.
 • Du er ambitiøs, visionær og strategisk og har gerne ambitioner om på sigt at få mere ansvar.

Velkommen til Procon Solution

Du får her muligheden for at komme med på en spændende vækstrejse sammen med virksomheden, i en ny stilling med store muligheder for at gøre karriere og udvikle dig både fagligt og personligt. Du får muligheden for at beskæftige dig med et unikt nichepræget produkt indenfor rejsebranchen.   

Du bliver en del af en dynamisk vækst virksomhed bestående af 18 medarbejdere med en stærk holdånd, hvor du også vil deltage i både jule og sommerarrangementer og andre sociale kollegiale sammenkomster.

Du vil opleve en hverdag sammen med professionelle, seriøse og hjælpsomme kollegaer, i en kultur præget af en ærlig, hjertelig og fri tone og ikke mindst god humor. Fast attraktiv løn efter kvalifikationer, samt bonus, pensionsordning, sundhedsordning m.m.