Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Dynamics 365 kandidater søges til flere ledige stillinger

Overvejer du at skifte job og er det indenfor Dynamics 365FO eller BC du har dine spidskompetencer, så se med her!

Vi søger kandidater for et par store aktører indenfor konsulentbranchen og det er til flere forskellige roller i hele landet. Alle jobs kræver erfaring med D365 udrulninger og implementeringer. Vi søger både de dygtigste i branchen, men også dig der er ny i branchen og som ønsker at komme et godt sted hen, hvor du kan videreuddanne dig i form af opgraderinger, nyeste certificeringer, kurser eller andet du måtte have behov for. Så er du junior eller graduate, så hold dig endelig ikke tilbage med at give lyd fra dig. Måske har vi det rette job til dig også.

Vi ønsker at få kontakt til alle der ønsker at gøre karriere fremadrettet indenfor denne spændende verden.
Lige nu søger vi helt konkret:

  • Senior D365FO finans konsulent med flere års erfaring. (gerne lead erfaring)
  • Funchtional Solution Architect med speciale indenfor Finans og gerne som Lead
  • Projektkonsulent – en konsulent som kender projektmodulet i D365. Meget gerne en senior, men er du junior hører vi også gerne fra dig. Vigtigst er at du har erfaring med workshop, at skrive fdd´er, har været med i alle faser af et projekt, helst også erfaring fra en Lead rolle i et eller flere projekter.
  • Supply Chain konsulent, samt Integrationskonsulent, begge flere års erfaring med D365FO implementering og udrulninger, alternativt AX2012, men ønsker at arbejde med D365FO.

Kontakt Monica Schultz på tlf.: 22400531 eller send en mail: monica@stafffinder.dk for at høre nærmere
PS. Fuldt fortroligt at tale med os