Dynamics 365 kandidater søges til flere ledige stillinger

Kunne du tænke dig at blive en del af en af en af Nordens hurtigst voksende Dynamics 365 partners, så se med her!

Vi søger kandidater til forskellige roller på store spændende projekter i Jylland, som har solid erfaring med D365 implementeringer.
Vi søger:

  • Projektkonsulent – en konsulent som kender projektmodulet i D365. Meget gerne en senior, men er du junior hører vi også gerne fra dig. Vigtigst er at du har erfaring med workshop, at skrive fdd´er, har været med i alle faser af et projekt, helst også erfaring fra en Lead rolle i et eller flere projekter.
  • Supply Chain konsulent, samt Integrationskonsulent, begge flere års erfaring med D365FO implementering og udrulninger, alternativt AX2012, men ønsker at arbejde med D365FO.
  • D365FO udviklere. Flere års erfaring nødvendigt.

Elsker du at lave end-to-end implementeringer for store spændende kunder?  

Din opgave vil være at identificere og beskrive forretnings processerne og gå i front, som kundens tætte samarbejdspartner og rådgiver, i samarbejde med dygtige og dedikerede kollegaer. Ligesom dit team, brænder du for at levere unike løsninger. Du kommer til at arbejde tæt sammen med ”A-holdet” som består af super dygtige og dedikerede kollegaer, med mange års erfaring i branchen, også med internationale udrulningsopgaver.  Metodemæssigt er Scales rigtig godt kørende, hvilket også er et godt incitament for et professionelt og målrettet teamsamarbejde, som du vil nyde godt af at være en del af.

Vi lover dig
En spændende karriere fremadrettet. Masser af indflydelse, en flad organisation, et sundt og godt arbejdsmiljø, en rigtig god ånd og et godt sammenhold, både i virksomheden og med det team du arbejder sammen med. God løn, indflydelse i jobbet, store spændende projekter, tæt sammenhold, udviklingsmuligheder i form af kurser og opgraderinger, certificeringer efter behov, samt andre super attraktive vilkår.

Du får her en helt unik mulighed for en spændende fremtidig karriere, hvor der bliver taget stor hensyn til dine egne behov for videreudvikling, samt dit behov for at gøre karriere fremadrettet. Kunne du tænke dig at høre mere om dette?

Kontakt Monica Schultz på tlf.: 22400531 eller send en mail: monica@stafffinder.dk