Forretningskonsulent

søges til Procon Solution A/S

Forretningskonsulent – Cloud Løsninger til rejsebranchen

Procon Solution oplever en kraftig vækst i vores internationale forretning og står overfor mange spændende opgaver hos nye og eksisterende kunder. Til vores konsulent team søger vi lige nu et antal nye kollegaer der ønsker et job hvor de kan sætte deres ekspertise i spil og hjælpe nogle af rejsebranchens mest spændende virksomheder med at udvikle deres forretning.

I Procon tager vi ansvar for at hjælpe rejsebureauer med at optimere deres forretning ved hjælp af implementering af vores egenudviklede Cloud-baserede IT-løsninger. Vi har mange forskellige kunder – fra mindre lokale- til store globale rejsebureauer – uanset kundens størrelse, så kommer du som forretnings konsulent til at gøre en mærkbar forskel sammen med dine kollegaer i Procon.

En udfordrende hverdag…

Konsulentteamet er en hjørnesten i ProCon’ ambition om at være en ledende leverandør til den globale rejsebranche. Denne ambition forfølges igennem engagerede medarbejdere, høj kvalitet og en hurtig og tæt dialog med vores kunder.

Som forretnings konsulent bliver du en del af et team, som har det fulde ansvar for serviceringen af vores mange internationale kunder. Opgaverne er mange, spændende og afvekslende og dagligdagen er dynamisk og udfordrende. I samarbejde med vores øvrige konsulenter vil du blive ansvarlig for implementeringen af nye kunder og du vil deltage i den daglige understøttelse af eksisterende kunder.

Opgaverne som Forretningskonsulent er mangfoldige og kan f.eks. være:

 • opsætning og konfiguration af kundespecifikke løsninger 
 • udarbejdelse af analyser, business cases og rapporter
 • deltage i implementeringsprojekter med opgaver som: løbende forretningsanalyse, dataanalyse og generel projektkoordinering, herunder udarbejdelse af funktionelt og teknisk løsningsdesign samt opfølgning på projektplaner
 • workshops med brugerne ude hos, herunder udvikling af træningsprogrammer og -materiale
 • salgssupport ved deltagelse i kundemøder, workshops og præsentationer
 • kravspecifikation ved udvikling af tilpasninger, specialløsninger og integrationer

Hvem er du…

Du har erfaring fra en lignende rolle og ønsker at skifte til en virksomhed hvor du vil få en hel central funktion i vores videre udvikling. Alternativt arbejder du i dag i en support funktion eller tilsvarende funktion i et rejsebureau og ønsker at bevæge dig imod en konsulent rolle.

Uanset hvilken type rolle du tidligere har haft, anspores du af muligheden for at arbejde med de mange forskelligartede funktioner i en internationalt orienteret virksomhed.

Endvidere forventer vi at du…

 • Har en god forretningsmæssig forståelse
 • Er god til at dokumentere dit arbejde og afslutter alle opgaver 100%
 • Har gode kommunikative evner og er god til at skabe relationer
 • Er serviceminded, glad og sælgende når du yder support
 • Er selvkørende, proaktiv og resultatorienteret
 • Taler og skriver engelsk

Din erfaring sætter dig i stand til at kommunikerer med vore kunder om hele den IT-løsning, som vi er en integreret del af. Desuden er du service minded og har en kundeorienteret tilgang til dine opgaver.

Vi tilbyder…

Et udfordrende job på en arbejdsplads der giver dig mulighed for at udvikle dig og sammen med dine kolleger at forme og udvikle håndteringen af eksisterende og nye kunder. Vores kunder er internationalt førende rejsebureauer og du vil få en meget bred berøringsflade både internt og eksternt i virksomheden.

Du kommer til at indgå i et team af dygtige, ambitiøse og hjælpsomme kollegaer, hvor man arbejder tæt sammen mod fælles mål.  

En stærk kultur med en ”vi siger hvad vi mener” ånd, frihed under ansvar, seriøse, professionelle, søde og sjove kollegaer med en stærk teamspirit. Omgangstonen og arbejdsformen er afslappet, men mål- og deadline orienteret.

Vi tilbyder en konkurrence dygtig lønpakke inkl. pensionsordning, sundhedsordning m.m. 

Start: snarest, men vi venter på den rette.

Om virksomheden:

Procon Solution A/S er en af Europas førende softwarevirksomheder indenfor travel technology segmentet. Vi hjælper rejsebureauer med at styre og optimere deres back office operation. Med 40 års erfaring og kompetence på området arbejder vi målrettet med at levere fremtidssikrede, fleksible og brugervenlige løsninger.

Vi er i fuld gang med at etablere en førende position som cloud leverandør på baggrund af Oracle Cloud og MS Azure og i dag har ProCon Solution mere end 4000 daglige brugere, spredt over 250 lokationer i 25 lande.

ProCon Solution beskæftiger 18 medarbejdere i Glostrup og har repræsentation i Sydafrika og et udviklingsselskab i Indien.

Vil du være en del af teamet hos ProCon Solution?

Send din ansøgning og CV per mail til Monica Schultz på mail: monica@stafffinder.dk.  

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Monica på tlf.: 22400531