Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Project Manager

Om Cepheo

Du kender måske ikke navnet, men vi er ikke født i går. Faktisk har vi mere end 30 års succes og erfaring bag os fra en række IT-virksomheder. Vores +450 medarbejdere er specialister i digitalisering af forretningsprocesser, og så er vi en af de største leverandører af Microsoft Dynamics 365-baserede løsninger i Norden.
Med vores industrierfaring, forretningsforståelse, tætte Microsoft-partnerskab og tilstedeværelse på tværs af Norden styrker vi virksomheder gennem digitalisering til at agere hurtigt og konkurrencedygtigt i en verden i konstant forandring. 
Vi er fordelt på 14 strategisk placeret og flotte lokationer i Skandinavien. Og så har vi en fleksibel hybrid-tilgang til arbejdet.

Om rollen

Vi søger dygtige projektledere med ERP- eller CRM-erfaring til at lede projekter på tværs af Microsofts økosystem. Du bliver en del af en succesfuldt organisation med fokus på kundetilfredshed og forretningsudvikling. Forvent 20-30 rejsedage om året, da vi betjener kunder i hele Norden.

Som projektleder har du en nøglerolle i vores projektleverancer og vil have ansvar for at gennemføre aftalte projekter til tiden, inden for budgettet og med høj kundetilfredshed.

Dette inkluderer projektstyring, deltagelse i tilbud og kontraktgennemgang før projekterne, opbygning og vedligeholdelse af velfungerende projektteams, overholdelse af retningslinjer for metode og governance, korrekt rapportering af projektstatus og resultater, evaluering af projekter og deling af erfaringer på tværs af virksomheden.

Vi forventer, at du har solid erfaring som projektleder af ERP- eller CRM-projekter og teknisk forståelse, kendskab og erfaring med projektberegning og -ændring. Erfaring med håndtering af flere interessenter på forskellige niveauer forventes, og bredere ledelseskonsulent-erfaring med IT-strategi og forandringsledelse ville være en fordel.

Cepheo tilbyder dig en rolle, hvor du bliver en del af et team med højt fagligt niveau, fleksibilitet og personlig indflydelse på work-life balance, spændende projekter og udfordrende arbejdsopgaver. Du skal være en god formidler på dansk og engelsk – både skriftligt og mundtligt – så konsulenterne forstår, hvad du forventer af dem, og kunderne forstår løsningen.

Interesseret? 

Hvis du er interesseret i at vide mere omkring rollen, så kontakt gerne Monica Schultz på tlf.: 22400531 for at høre mere om stillingen. Du er også velkommen til at sende en mail med ansøgning og CV til: monica@stafffinder.dk