Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Freelance jobs

Der er for tiden fuld fart på D365FO implementeringer hos store nationale og internationale virksomheder. Og der mangler i den grad dygtige og erfarne medarbejdere på projekterne!

Er du freelancer eller går du med overvejelser om du skal sige op og gå over til en freelance tilværelse?

Uanset hvilke tanker du går med for tiden, så kontakt os helt fortroligt og del dem med os. Vi kan måske hjælpe dig med en afklaring og måske endda til en spændende karriere som freelancer, hvor du kan bruge dine kompetencer maximalt, og samtidig tilgodese dine helt særlige ønsker og behov. Både i forhold til opgavernes varighed, indhold og frihedsgrad i jobbet.

Du vil som freelancer gennem os, have mulighed for at tilrettelægge dit arbejdsliv, således at de passer til dine ønsker.

Med mere end 8 års erfaring med rekruttering af specialiserede og erfarne kandidater indenfor Dynamics 365/D365FO, kan vi nu også tilbyde freelancere indenfor følgende funktioner: Program,- og Project Managers, Test, Change og Release Managers, Junior og senior konsulenter og Funktionelle og Tekniske Arkitekter indenfor Supply Chain, masterdata, finans, udviklere, supportere m.m.

Kontakt os på tlf.: +45 22400531 eller email.: monica@stafffinder.dk