Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Rekruttering

Vi tilbyder professionel Rekruttering, Search og Headhunting af bl.a. nøglemedarbejdere, mellemledere, ledere og specialister indenfor IT og Sales Executive.

Ved en rekruttering, har vi fokus på at tilrettelægge hver eneste rekrutteringsopgave ud fra kompleksitet, i forhold til hvordan markedet ser ud på tidspunktet for opgavestart. Vi lægger derfor en god plan for rekrutteringsprocessen med udgangspunkt i vores rådgivning og dialog med jer som kunde.

Når vi i udgangspunktet vælger at opslå en stilling i udvalgte medier, venter vi som regel ikke længe på, at ansøgerne selv henvender sig. Vi arbejder proaktivt på opgaverne og går ud og “prikker til” de profiler vi finder interessante for den ledige stilling. I dag kommer ansøgerne nemlig ikke altid af sig selv. Det kræver et stort netværk og meget arbejde, at finde den helt rette medarbejder til en virksomhed.

Fordelen ved at bruge Staff Finder som din rekrutteringspartner er, at du får den samme konsulent til at løse opgaven fra start til slut. Vi lægger en ære i at have et nært og fortroligt samarbejde med dig, baseret på gensidig tillid.

Rekruttering af en ny medarbejder kræver både masser af tid, gode menneskekundskaber og vedholdenhed, hvis ansættelsesprocessen skal bære frugt. Med over 20 års erfaring og masser af succes med rekruttering, vil du som kunde opleve en proaktiv, erfaren og målrettet konsulent der gør alt det der skal til for at levere den bedste nye medarbejder til jeres virksomhed.

Effektiv rekruttering af medarbejdere med Staff Finder

Med Staff Finder som rekrutteringspartner får du en proaktiv og løsningsorienteret sparringspartner og tovholder på dine rekrutteringsopgaver. Som en form for huskonsulent eller HR managers højre hånd, tager vi ansvar for mange forskellige typer af opgaver der kræver nøje planlagte rekrutterings planer,- og strategier. Vi har stor erfaring med langvarige kunderelationer med både enkelte opgaver i ny og næ, samt opbygning af diverse afdelinger fra A-Z. Vi har stor ekspertise i opbygning af afdelinger indenfor bl.a. IT, Boarding, udvikling, support, økonomi, Sales. International rekruttering er indbefattet.

Lad os varetage dine rekrutteringsprocesser

Når vi mødes med en virksomhed omkring ansættelse af en ny medarbejder, har vi en dialog omkring virksomheden generelt og jeres krav til den nye medarbejder. Vi har en tæt dialog omkring den nye medarbejders faglige og personlige kompetencer. I den forbindelse fungerer Staff Finders ofte både som din sparringspartner og rådgiver.

Vi kan alt efter behov stå for hele rekrutteringsprocessen – fra udarbejdelse af ansøgerprofil til samtaler og afslag. Samtidig drager du fordel af, at vi løbende benytter os af markedets mest anerkendte værktøjer, herunder LinkedIn Recruiter, der giver adgang til mere end 430 mio. kandidater. Samtidig har vi et stort netværk og intern emnebank som kontinuerligt bliver opdateret.

Vi sørger bl.a. for:

 • Afdækning af virksomhedens behov og profil
 • Afdækning af job- og personprofil
 • Udarbejdelse af annoncer til diverse portaler
 • Gennemgang af ansøgninger
 • Indkaldelse og afholdelse af første runde samtaler
 • Personligheds- og kompetenceanalyse
 • Indhentning af referencer hos tidligere arbejdsgivere
 • Udsendelse af afslag til øvrige ansøgere
 • Opfølgning inden for garantiperioden

Vi kan også tilbyde en DiSC profilanalyse, som supplement til at finde den helt rette kandidat.

FORDELE VED REKRUTTERING gennem Staff Finder

 • Du får en professionel og erfaren samarbejdspartner samt en proaktiv sparringspartner og rådgiver
 • Du får den samme konsulent til at varetage din rekruttering fra start til slut
 • Tilpassede rekrutteringsprocesser med udgangspunkt i hver enkelt opgaves kompleksitet og sværhedsgrad
 • Du sparer tid og ressourcer ved at overlade rekrutteringsprocessen til os
 • Du afkræves et meget lavt opstartsgebyr og du faktureres først, når den rette kandidat er fundet
 • Du minimerer risikoen for fejlansættelse, som kan være ressourcekrævende for en virksomhed
 • Vi har adgang til mere end 430 mio. kandidater gennem LinkedIn Recruiter, samt vores egen emnebank og omfattende netværk
 • Vi har yderst rimelige priser og garanti på ansættelserne

Med vores Executive Search går vi proaktivt ind og finder præcis den rette kandidat til jeres virksomhed.

Kontakt os for et uforpligtende møde omkring rekruttering.

Staff Finder hjælper med rekruttering