Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Outplacement

Outplacement

Staff Finder tilbyder individuelt tilpassede outplacementforløb efter nærmere aftale. Gennem et forløb hos Staff Finder sikrer du dig at dine opsagte medarbejdere bliver taget hånd om, på den bedst mulige måde, efter opsigelsen. Vi sørger for at de opnår de mest optimale betingelser for deres fortsatte karriereforløb. Samtidig opnår den bestående organisation gode betingelser for at komme igennem turbulente tider uden at miste fokus på ikke værdifremmende hændelser. Et outplacementforløb er nemlig ikke blot en investering i den fratrædende medarbejder, men i lige så høj grad en investering i virksomhedens omdømme og renommé, som er gavnligt for at tiltrække de bedste ressourcer fremover.

Forløb

Den eller de opsagte medarbejdere tilknyttes en Staff Finder konsulent, som assisterer med at få medarbejderen til først at anerkende situationen og derefter er med til at strukturere søgningen efter nye udfordringer. Ansøgninger og CV målrettes og gennemarbejdes via dialog og sparring. Et outplacementforløb hos Staff Finder har hovedformålet at gøre jobsøgningsprocessen så fokuseret og kvalificeret som muligt, således, at medarbejderen hurtigst muligt kan komme tilbage på jobmarkedet.
Medarbejderen får udarbejdet en personprofilanalyse, som er arbejdsredskabet under hele forløbet. Tidsrammen for forløbet er individuelt og aftales i forhold til situationen.

Værdi

Målsætningen er at hjælpe medarbejderen med at:

Skabe indsigt i egen personprofil.

Afdække og coache personlige udfordringer i forbindelse med jobsøgningen.

Målrette ansøgning og CV.

Opstille målsætninger og handlingsplaner for jobsøgningsaktiviteterne.

Samtaletræning som forberedelse til jobsamtaler.

Udarbejdelse af strategier til at anvende personlige netværk.

Pris

Outplacementforløb inkl. personprofilanalyse kr. 15.000,- ekskl. moms. Prisen for outplacementforløb med separat coaching forløb eller længerevarende executive forløb aftales individuelt.

Kontakt os for et uforpligtende møde omkring rekruttering.

Staff Finder hjælper med rekruttering